Zrenjanin-Perlez, 4.0, eg, renovirana, uknjižena

Šifra nekretnine : 1721

Prodaja 65.000 € - Kuća
329 m28.53 ari4.0 SobeEG Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Perlez Ulica: Svetozara Miletića Telefonskih linija: 1 

Opština Zrenjanin, naselje Perlez, ulica Svetozara Miletića.

Površina kuće 329 m2, plac 853 m2, sve uknjiženo. Bez tereta. Prizemna kuća kompletno renovirana, nov krov, fasadna cigla. Četiri sobe, kuhinja, dva kupatila. Garaža. Grejanje etažno kroz celu kuću sprovedeno ( peć na pelat). Filteri za prečišćavanje vode. Zidana ostava u dvorištu. Plac ograđen. Video nadzor.

Agencijska provizija 2%.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • UREĐAJI:Video nadzor

Opšte napomene

Kontaktirajte nas za više detalja o ovoj nekretnini.

Nekretnina na mapi
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Sremčica, 138m2, 4.5, 5 ari,vertikala, gar., uknj.

4.5 | 138m2 | 5ari | 65.000 €
Prodaje se kuća po vertikali spratnosti SUT+PR+I+PTK U SUT je garaža i još tri prostorije (voda, struja) PR : dnevna soba sa terasom, kuhinja, trpezarija sa terasom i kupatilo I sprat: 4 sobe sa terasama, kupatilo PTK/TAVAN Plac je 5 ari Uknjiženo kao stan u prizemlju i spratu na 138m2 + uknjižena garaža 18m2 Sve je sa odobrenjem za upotrebu. Grejanje je na struju ili gas (razvedeno kroz kuću). Dobra lokacija, od autobuske stanice 511 udaljena je 200m. Agencijska provizija 2%.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Doboj-Velika Bukovica, seosko imanje

10.0 | 80m2 | 530ari | 65.000 €
Gazdinstvo se nalazi u Velikoj Bukovici kod Doboja. Nalazi se na jednoj uzvišenoj ravni odakle pogled puca na celo selo i okruženje i dolinu reke Bosne, ovo je pogled ka istoku. U samoj blizini kuće sa zapadne strane prostire se šuma a ispod šume je potok. Ono predstavlja izuzetno ekološki čisto mesto bez saobraćaja i prolaza stranih lica. U blizini nema kuća i kao takvo predstavlja jedno ekološko ostrvo u kome vlada mir, svežina i čistota. Gazdinstvo obuhvata osim kuće, 7 dvorišnih zgrada i veliko dvorište, 2,6 ha zemljišta i 2,7 ha šume. Treba naglasiti da je parcela istočno ispred kuće površine 0,8 ha pogodna za placeve, a parcele sa severne i zapadne strane ukupne površine 0,5 ha su pogodne za voćarstvo, skroz zapadno ispod šume nalazi se parcela sa preko 0,4 ha kroz koju teče potok. U šumi se nalazi šumski izvor vode koja se odatle crpi za kućne potrebe, za piće, za kupatilo za pranje i sl. Šuma je stara i iz tih razloga je preduzeta seča iste, sasečeno je 2/3 šume, ostala je još 1/3 koju takođe treba saseći. Temelj kuće je od kamena a ispod cele kuće se nalazi podrum koji je uvek suv jer je ispod podruma izvršena drenaža, nalaze se kanali isod površine podruma. Kuća je sa savremenim rasporedom prostorija a njena površina je 80m2. Od prostorija ima verandu, ostavu, predsoblje, kupatilo, kuhinju i dnevni boravak, spavaću sobu i sobu za goste ili decu, mada za spavanje ima prostora i u dnevnom boravku, naravno ovde treba još imati u vidu podrum i potkrovlje. U potkrovlju je naparavljena jedna soba koja nikad nije korišćena, nije bilo potrebe za tim, a komotno se mogu napraviti još dve sobe. Kuća je savremeno opremljena a osim vode, dobrog puta i dobre ograde poseduje i trofaznu struju. Geostrateški položaj: -Udaljenost od asfalta 150m -Udaljenost od grada Doboja 10km zapadno prema Banjaluci -Udaljenost od prve džamije 10km -Udaljenost od Federacije 12km -Udaljenost od reke Bosne 3,5km -Udaljenost od Banje Kulaši kod Prnjavora 30km -Udaljenost od Banje Vrućica u Tesliću 35km Agencijska provizija 2%.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Barajevo-Boždarevac, 211m2, 15.5 ari

1.0 | 211m2 | 15.5ari | 69.000 €
PODRUM: KOTLARNICA OSTAVA SOBA. PRIZEMLJE: PREDSOBLJE KUHINJA KUPATILO TRPEZARIJA STEPENICE DNEVNA SOBA TERASA. POTKROVLJE: DEGAŽMAN 3 SOBE 3 BALKONA. 15.50 ARI PLACA. MOŽE I ZAMENA. AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%.
Detaljnije